Welke spaarrekening past bij u?


SNS Regio Bank heeft diverse, populaire spaarvormen. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen: u hoeft niet, zoals bij andere banken, te internetten voor een hoge spaarrente. Kijk bij de rentetarieven hoeveel rente u kunt ontvangen op de spaarrekeningen van SNS Regio Bank.

Rentetarieven

Veilig sparen bij SNS Regio Bank 
Uw spaargeld is bij SNS Regio Bank in goede en veilige handen. SNS Regio Bank is als onderdeel van SNS REAAL een gezonde en solide bank. Ons risicoprofiel is en blijft gematigd, waardoor wij er financieel goed voorstaan. Natuurlijk bent u bij ons ook beschermd door het Depositogarantiestelsel.

 Depositogarantiestelsel en veilig sparen

Wanneer wordt de spaarrente 2009 bijgeschreven? 
Heeft u een spaarrekening bij SNS Regio Bank? Dan wordt de spaarrente 2009 uiterlijk 6 januari 2010 op de rekening(en) bijgeschreven. Dit bedrag is de totale rente over heel 2009. Hierin zijn ook de rentewijzigingen van 2009 meegenomen. De rente die u in 2009 over het spaargeld heeft opgebouwd, schrijven we met valutadatum 1 januari 2010 bij op de spaarrekening(en).

Over Theo Grandia Assurantiën BV

Zowel als ondernemer als particulier bent u bij Theo Grandia Assurantiën van harte welkom voor advies en begeleiding bij financiële vraagstukken.
Dit bericht werd geplaatst in depositogarantie, particulier, rente, SNS Regio Bank, spaaradvies, sparen, zakelijk. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie